Hulp bij platform

We hebben het online deelnemen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Loop je toch ergens vast? We helpen graag! Stuur je vraag per e-mail en we helpen je zo snel mogelijk verder. Hieronder alvast een aantal tips.
 

Reageren

Op verschillende plekken kun je onderaan de pagina reageren. Met een vraag of een opmerking bijvoorbeeld. Let op: je  kunt alleen reageren als je bent aangemeld en bent ingelogd! 

Scroll naar onderaan de pagina en type je reactie in het reactieveld. Klik vervolgens op 'Reactie plaatsen'. Je reactie is zichtbaar voor alle bezoekers. Jouw naam wordt bij de reactie getoond.

Voorbeeld reactieveld - plaats uw reactie en klik op 'Reactie plaatsen'


E-mailupdates ontvangen

Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuwe berichten op dit platform? Je kunt dit per pagina instellen. Zie je bovenaan de pagina de knop 'Volgen' staan? Als je deze knop aanklikt, dan krijg je vanaf dat moment een e-mail als er op deze pagina iets nieuws geplaatst wordt. Je kunt dit eenvoudig weer uitschakelen als je de pagina niet meer wil volgen.

Voorbeeld van knop: klik op 'Volgen' om de pagina te volgen.
Klik op de knop 'Volgen' om de e-mailupdates te ontvangen van deze pagina.

Voorbeeld van knop: u volgt deze pagina


Als je deze knop ziet, dan volg je de pagina.

Voorbeeld van knop: u volgt deze pagina niet meer
Klik op 'Ontvolg' om geen e-mails meer te ontvangen van deze pagina.

 

 


Jouw profiel

Als je bent aangemeld als deelnemer, dan kun je inloggen op dit platform. In dat geval kun je ook je profiel bekijken en wijzigen. Bijvoorbeeld je naam of andere gegevens. Dit is niet verplicht, maar je bent te allen tijde in staat om jouw gegevens te beheren. Bovenaan het platform staat een knop met de voornaam die je hebt opgegeven. Klik deze knop aan en kies voor 'Profiel'.  Als je de gegevens wilt aanpassen, klik dan op de knop 'Profiel wijzigen'.

Voorbeeld van het profielmenu
Klik op 'Profiel' in het profielmenu om jouw profiel te bekijken.

Voorbeeld knop: Profiel wijzigen
Klik in jouw profiel op 'Profiel wijzigen' om je gegevens aan te passen.

 

 

 


Jouw privacy instellingen

Bij het aanmelden zijn standaard privacy instellingen aangemaakt. Deze kun je inzien en desgewenst aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld jouw profiel beperkt zichtbaar maken, je e-mailadres of profielfoto verbergen. Kies in jouw profiel voor 'Profiel wijzigen', en ga naar het tabblad 'Instellingen'. Daar kun je onder het kopje 'Privacy' je instellingen aanpassen.

Voorbeeld privacy instellingen wijzigen: kies tabblad 'Instellingen'.

Pas uw privacy instellingen aan onder het kopje 'Privacy'.

 

 

Cookie-instellingen