Op naar een nieuwe fase!

30-03-2018 1701 keer bekeken

Het is alweer even geleden dat we een update hebben gegeven, maar de afgelopen periode hebben we uiteraard niet stilgezeten! Inmiddels hebben we de eerste ophaalfase zo goed als afgerond. Met jouw hulp hebben we veel nuttige informatie opgehaald!

In totaal hebben we tijdens de eerste ophaalfase ongeveer 70 ideeën en aanbevelingen ontvangen. Dit is voor ons heel waardevol, want jij kent het gebied het beste! Naast informatie die is opgehaald via deze website en de bijeenkomsten, hebben wij ook veel gesprekken gevoerd aan de keukentafel. In de persoonlijke gesprekken kwamen natuurlijk ook de persoonlijke belangen ter sprake. Want wat speelt er nu eigenlijk echt rondom het huis? Dit is iets wat we willen blijven doen, wij staan altijd open voor een persoonlijk gesprek. 

Wil je ook een keer met ons in gesprek, laat het ons dan weten. Dan maken we een afspraak.

Alle waardevolle informatie die is opgehaald, is meegenomen in het Ruimtelijk Kwaliteitskader. De informatie blijkt tevens goede bagage voor onze volgende stap; de ontwerpfase. De fase 'Vul de kaart' aan gaan we daarmee afsluiten. Uiteraard staan we nog altijd open voor jouw ideeën en aanbevelingen. Hiervoor kun je altijd contact opnemen met Len Hazeleger via l.hazeleger@wsrl.nl of 06 - 51 54 37 34.

Onderzoek naar oplossingen

Dit jaar werken we toe naar het voorkeursalternatief (schetsontwerp), waarbij de contouren van de dijk begin 2019 duidelijk moeten zijn. We werken hierbij van grof naar fijn. Op dit moment zijn wij druk bezig met ons huiswerk: een onderzoek naar de kansrijke oplossing voor de dijkversterking. In deze stap bepalen we per stukje dijk wat wel kan en wat echt niet. Dus van mogelijke oplossingen naar kansrijke oplossingen. We maken deze afweging door rekening te houden met belemmerende factoren zoals rijksmonumenten en natuurwaarden.

Wij vragen jou binnenkort om ons huiswerk na te kijken en reactie te geven op de eerste versie van de ontwerpschetsen per dijkvlak! 

Cookie-instellingen