Terugblik schetssessies dijkversterking Neder-Betuwe

28-11-2017 1429 keer bekeken

Op 20 en 22 november jl. hebben wij twee schetssessies georganiseerd om samen met de omgeving input te leveren voor het Ruimtelijk Kwaliteitskader. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde avond met een grote opkomst van ruim 100 deelnemers verdeeld over de twee avonden!

Na een toelichting op het dijkversterkingsproject Neder-Betuwe door omgevingsmanager Len Hazeleger heeft landschapsarchitect Tijs van Loon van het bureau Bosch Slabbers ons mee terug genomen in de tijd om van daaruit de kenmerken van de dijk te benoemen. Na deze inspirerende presentatie zijn de deelnemers in groepen uiteengegaan om per locatie concreet idee├źn, kwaliteiten en knelpunten op de kaart te zetten. De beknopte resultaten van deze twee geslaagde schetssessies kunt u hier inzien.

 

Heb jij om welke reden dan ook de schetssessies gemist en ontbreken en er nog onderwerpen die je graag aan ons wilt meegeven? Plaats ze op de digitale kaart!

 

De waardevolle opbrengst van de schetssessie wordt verwerkt in het Ruimtelijk Kwaliteitskader. Het Ruimtelijk Kwaliteitskader is een belangrijk document dat inspireert en sturend is op de landschappelijke inpassing van het technisch dijkversterkingsontwerp. Het complete Ruimtelijke Kwaliteitskader zal halverwege december op het platform worden gedeeld. De eerste hoofdstukken zijn hier in te zien.

 

Cookie-instellingen