De Waalbandijk Neder-Betuwe gaat op de schop!

16-11-2017 1111 keer bekeken

Waterschap Rivierenland wil dit omvangrijke project in een mooi gebied zo goed mogelijk doen. We staan nog aan de voorkant van het project. Een uitgelezen moment om direct betrokkenen ook mee te laten denken, zodat we samen tot een goed eindresultaat komen. Waarom zou je als bewoner mee willen doen?

Onze omgevingsmanager Len Hazeleger heeft vijf redenen om mee te denken voor je op een rij gezet:

 

  1. De dijkversterking wordt belangrijk voor je. De aanstaande dijkversterking heeft invloed op je woonomgeving, de route naar je werk of op het gebied waar je graag recreëert. Doe en denk daarom mee met ons!
  2. 2018 is het jaar van de hoofdkeuzes. Deze keuzes geven een belangrijke richting aan de plannen en uitwerking voor de dijkversterking.
  3. Je vergroot de kans voor jouw idee. Het heeft zin om je idee kenbaar te maken. Zo kunnen anderen er kennis van nemen en je idee verbeteren en nuanceren. Een goed idee dat breed gedragen wordt maakt meer kans op slagen.
  4. De inspiraties van je buren zijn boeiend. Het is interessant om te lezen wat mensen uit je woonomgeving belangrijk vinden en waarom. Zijn hun ideeën ook voor jou relevant? Zo kom je met elkaar met elkaar in gesprek.
  5. Digitaal meedenken is makkelijk. Je kunt je idee of verbeterpunt digitaal op de kaart zetten. Dat kan heel gemakkelijk via je computer, tablet of smartphone en wanneer het jou uitkomt, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

 

Doe mee, denk mee. Je kunt je ideeën toevoegen op onze kaart.

 

Len Hazeleger, omgevingsmanager

 

Cookie-instellingen