Van verkenning naar planuitwerking

14-04-2020 1479 keer bekeken

Wereldwijd worden er maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Ook wij werken zoveel als mogelijk vanuit huis. Overleggen met de omgeving en andere partners gaan voorlopig niet door of vinden op een andere manier plaats. 

Ondanks dat er momenteel weinig activiteiten op de dijk plaatsvinden, werken we gestaag door. Naar verwachting wordt het voorkeursalternatief (het resultaat van de verkenningsfase) in april vastgesteld door het bestuur van Waterschap Rivierenland. Deze vaststelling is het startsein voor de volgende fase: de planuitwerking. We gaan het ontwerp dan nog gedetailleerder uitwerken. 

We betrekken je uiteraard ook in deze nieuwe fase weer bij het project. Naar verwachting starten de keukentafelgesprekken na de zomer. Het wekelijkse vragenuurtje gaat in verband met het coronavirus voorlopig niet door, maar mocht je in de tussentijd vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact op te nemen met een van de omgevingsmanagers: 

Voor het nemen van beheersmaatregelen met betrekking tot het coronavirus volgt Waterschap Rivierenland de richtlijnen van het RIVM. Zie hiervoor de website www.waterschaprivierenland.nl.

Cookie-instellingen