Welkom!

Op deze website vragen we je om mee te denken over het project dijkversterking Waalbandijk Neder-Betuwe van Waterschap Rivierenland.

Doe je mee?

We nodigen iedereen uit om mee te kijken. Wil je reageren? Maak dan even een profiel aan. Je kunt je dan ook automatisch pagina's volgen en we houden je via e-mails op de hoogte.

Omgevingsmanager

John Janssen is de omgevingsmanager voor Neder-Betuwe. Neem gerust contact op

 

Laatste nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Laatste nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"181161,148732"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showUserOccupation":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":true,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Cookie-instellingen